Informatie over verzending

Bij Plantforce doen we ons uiterste best om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk klaar te maken voor verzending. Wanneer je pakket is verzonden, ontvang je automatisch een track & tracecode via e-mail van de vervoerder.

Dezelfde dag verzonden op werkdagen

Bestel je op een werkdag? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dit is echter wel afhankelijk van de actuele voorraad. De actuele voorraad die staat aangegeven bij producten op de webshop is slechts een indicatie. In zeer uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een product is uitverkocht omdat het via een ander kanaal is verkocht. Bij bestellingen binnen Nederland en België wordt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd, hoewel dit vanwege drukte bij de vervoerder niet gegarandeerd kan worden.

Kan ik mijn bestelling ophalen in het magazijn?

Helaas is het niet mogelijk om je bestelling af te halen in het magazijn. Vanwege strikte ISO-vereisten is het magazijn alleen toegankelijk voor personeel.

Welke vervoerder bezorgt mijn bestelling?

We gebruiken verschillende vervoerders per land. In het overzicht vind je op basis van land welke vervoerder jouw pakket komt bezorgen:

LandVervoerder
NederlandPostNL
BelgiëPostNL
DuitslandDHL
DenemarkenGLS

Is verzending naar andere landen mogelijk?

Als je jouw bestelling naar een ander land dan NL, BE, DE of DK wilt laten verzenden, neem dan contact met ons op via e-mail en laat ons weten naar welk land u uw bestelling wilt laten verzenden. Dan bekijken we de mogelijkheden.

Verzendkosten

shipping to the netherlands - plent beauty care

NEDERLAND

Orders boven € 45
GRATIS

Orders onder € 45
€ 4.95

shipping to belgium - plent beauty care

BELGIË

Orders boven € 45
GRATIS

Orders onder € 45
€ 4.95

shipping to denmark - plent beauty care

DENEMARKEN

Orders boven € 45
GRATIS

Orders onder € 45
€ 4.95

shipping to germany - plent beauty care

DUITSLAND

Orders boven € 45
GRATIS

Orders onder € 45
€ 4.95

Wilt je je bestelling naar een ander land laten verzenden?

Neem contact met ons op via e-mail en laat ons weten naar welk land je jouw bestelling wilt laten verzenden. Dan bekijken we de mogelijkheden.