Ruilen & retourneren

Het kan voorkomen dat je een product retour wilt sturen omdat je het toch niet wilt hebben. Je hebt het recht (herroepingsrecht) je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van reden te retourneren mits het product niet geopend, niet gebruikt en niet beschadigd is.

Product beschadigd of sprake van een productiefout?

Wanneer er een probleem met het product zelf is, bijvoorbeeld als het beschadigd is aangekomen of er is sprake van een productiefout, dan valt dit onder de niet-goed-geld-terug-garantie en is er een andere werkwijze, die vind je op deze pagina: niet-goed-geld-terug-garantie.

Kan ik een product ruilen?

Producten kunnen niet via onze retourprocedure geruild worden. In plaats daarvan kun je het product retour sturen en een nieuwe bestelling plaatsen. Bestel jij vóór 23.59 uur op werkdagen, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden!

product-retourneren

Bestelling retourneren

Om jouw product(en) retour te sturen, kun je hier je retour aanmelden (in 2 minuten geregeld!). Nadat je de retour hebt aangemeld, heb je 14 dagen de tijd om de product(en) retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief de initiële verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen na ontvangst van de retourproduct(en) in het magazijn, mits de product(en) in originele staat verkeren. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening (volgens de wet koop op afstand). Deze kosten bedragen € 5,95 per pakket (in Nederland). Mocht het product beschadigd zijn doordat het niet goed is verpakt voor de terugzending, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak je retourzending goed zodat het onderweg niet beschadigd kan raken.

Werkwijze retourneren - stap voor stap

  1. Meld hier je retour aan (in 2 minuten geregeld!)
  2. Verpak de retourproduct(en) met zorg
  3. Gebruik het retourlabel dat je bij retourmelding hebt ontvangen
  4. Geef het pakket binnen 14 dagen af bij een servicepunt
  5. Binnen 14 dagen na ontvangst in het magazijn ontvang jij je geld terug

Eisen voor retourzending

  • Je hebt binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling je retour aangemeld.
  • Het product mag (om hygiënische redenen) niet gebruikt of geopend zijn.
  • Het product mag niet beschadigd zijn.
  • De retourzending is voldoende gefrankeerd.