Plantforce - Synergy Protein Alle Smaken - 4x40 porties - 3+1 GRATIS
Plantforce van Third Wave Nutrition steekt met kop en schouders uit boven de competitie. Op alle vlakken is het superieur aan vergelijkbare merken, op smaak, kwaliteit laat het de concurrentie ver achter zich.
- Een perfecte mix van rijsteiwit, erwteneiwit en pompoenpiteiwit
- Heerlijke smaak, Gladde textuur
- Bevat alle essentiële aminozuren
- Hoog in BCAA (branch chain amino acids)
- Gemakkelijk te verteren. Vrij van allergenen zoals zuivel, soja en gluten
- RAW en veganistisch
Third Wave Nutrition Plantforce Synergy Proteine - 4 x 800 gram
Plantforce® Synergy Protein Natural bestaat alleen uit schone (labtested) erwten, bruine rijst en pompoenpiteiwitten. In dit product is niets anders toegevoegd.
Plantforce® Synergy Protein-productlijn van Third Wave Nutrition® is ontworpen voor de gezondheidsbewuste consument die op zoek is naar een veganistisch en RAW plantaardig eiwitpoeder dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en -vereisten, unieke smaak, aangename textuur en natuurlijke ingrediënten.
Plantforce® Synergy Protein bevat aanvullende plantaardige eiwitten die zijn gewonnen uit rijst, erwt en pompoenpit. Dit leidt tot een uitgebalanceerd aminozuurprofiel dat niet alleen alle essentiële aminozuren bevat, maar ook een profiel met veel BCAA-aminozuren (branch chain amino acids), waardoor het geschikt is voor mensen die hun sportactiviteiten met eiwit ondersteunen.
De Plantforce® Synergy Protein-productlijn is vrij van allergenen zoals zuivel, soja, tarwe en gluten. De plantaardige eiwitten zijn licht verteerbaar zonder last te hebben van spijsverteringsproblemen, zoals veel gebruikers ervaren met reguliere melkgebaseerde eiwitpoeders.
Plantforce® Synergy Protein is verkrijgbaar in Natural, Vanilla en Chocolate en Berry. De vanille- Berry- en chocoladeversie is gemaakt met 100% natuurlijke smaak volgens de strikte EU-regels en is van nature gezoet met stevia-blaadextract.
Third Wave Nutrition en haar productie en ontwikkeling
Producten van Thrird Wave Nutrition zijn allemaal kwaliteit standouts, producten die met kop en schouder boven de rest uitsteken. Als TWN een product maakt, doen ze dat om mede een nieuwe objectieve standaard neer te zetten.
Voorafgaand aan de oprichting van Third Wave Nutrition, hebben ze gewerkt aan de objectieve kwaliteitsbeoordeling van verschillende grondstoffen en productcategorieën. Conclusie was dat de voedselindustrie niet transparant is en dat het ook niet op het punt stond te veranderen. Juist daarom is TWN heel transparant in haar voorlichting over deze onderwerpen aan de consument en zorgverleners. Het is niet zo verrassend de meeste mensen veel moeite hebben om de feiten van fictie te scheiden.
Elk jaar wordt de markt overspoeld met talloze voedingsproducten en nieuwe merken. De realiteit is dat de meeste voedingsproducten op de markt is hetzelfde product is onder diverse private labels, slechts onderscheidend door marketingtruukjes en verkoopprijs, niet door kwaliteit en inhoud. Je hoeft alleen het aantal wei-eiwit poeders, visolie supplementen of multi-vitaminen te tellen om een idee te krijgen van de enorme hoeveelheid van soortgelijke producten, de meeste beweren uniek te zijn maar zijn dit zeker niet. Kwaliteit is uitgegroeid tot een modewoord.
Third Wave Nutrition wilt dit veranderen, maar met een stap tegelijk.
De Third Wave Nutrition rijst eiwit is het belangrijkste product in hun productie, niet een “raw” eiwit dat in bulk bij derden wordt aangeschaft, die overmatige bewerking heeft ondergaan, zoals hoge temperaturen of extractie met oplosmiddelen zoals hexaan. Omdat TWN alle stadia van de productie beheert, verandert de kleur van het natuurlijke poeder niet willekeurig doordat kwaliteit van de grondstoffen consistent is.
De plantaardige proteïne poeder van TWN onttrekt voorzichtig het eiwit door het gebruik te maken van minimale warmte, en zorgvuldige controle van elke stap van het productieproces. Het resultaat is een natuurlijk smakende rijst eiwit zonder de bitterheid zoals bij vele andere rijst eiwitten. Sommige fabrikanten verwarmen rijst eiwit waardoor een bruine reactie ontstaat waarbij een interactie veroorzaakt wordt tussen suikers en eiwitten. Dit doen zij om de bitterheid te verwijderen of het geschikt te maken voor gebruik in bepaalde voedingsmiddelen. Dit zal resulteren in een donkere kleur en waarschijnlijk een betere smaak, maar deze methode wordt niet door TWN gebruikt.
Nadat de productie is voltooid ondergaat de grondstof een aantal laboratoriumanalyses volgens de zeer hoge en constante kwaliteitsstandaard. De rijst eiwit ondergaat de meest uitgebreide screening om er zeker van te zijn dat er geen sporen van GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen)in zitten, om aan de strenge eisen van de Europese Unie te voldoen.