Plantforce - Rijstproteïne - 3 smaken Combinatie - 3 x 800 g
- Biologische bruine rijst proteïne met 80% proteïne gehalte.
- Veganistisch en RAUW eiwit.
- Hypoallergeen - gluten-, soja- en zuivelvrij.
- Geweldige natuurlijke smaak - geen kunstmatige zoetstof.
- Licht verteerbaar - ideaal voor eiwitshakes.
- Een voordelige combinatie van Naturel vanille en chocolade samen
Rice Protein
Plantforce® Rijst Proteïne Vanille is gemaakt met 100% natuurlijke smaken, op maat gemaakt en in eigen huis geproduceerd in overeenstemming met de strikte EU-regels, en is gezoet met natuurlijk stevia-extract (gewonnen uit het steviablad), een natuurlijke suikervervanger zonder calorieën.
Plantforce® Rijstproteïne wordt gewonnen uit bruine rijst en is een pure 80% plantaardige proteïne. Het is een natuurlijk eiwit en volledig vrij van alle allergenen zoals zuivel, soja, tarwe en gluten en kan door gevoelige personen worden verdragen vanwege de hypoallergene aard. Geschikt voor veganistische en vegetarische diëten.
Plantforce® Rijstproteïnepoeder is ontwikkeld voor gezondheidsbewuste mensen die op zoek zijn naar een product dat kan voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit en natuurlijke smaak.
Plantforce® Rijstproteïne wordt gemakkelijk verteerd door kinderen en volwassenen zonder spijsverteringsproblemen zoals vaak wordt gezien bij wei-proteïne en andere reguliere proteïnepoeders.
Voeg proteïne toe aan bijna elke maaltijd / smoothie om uw voedsel extra voedingsvoordelen te geven. Bezoek ons inspiratiegedeelte voor verschillende eiwitrecepten, waaronder eiwitpannenkoekjes, eiwitshakes en diverse andere zoete en hartige recepten.
Zie voor andere veganistische proteïnepoeders ook ons Plantforce Synergy-assortiment. Deze plantaardige eiwitten bevatten een mix van hennep, zilvervliesrijst en erwteneiwit. Dit levert je een compleet eiwit op met een uitgebalanceerd aminozuurprofiel.
Third Wave Nutrition en haar productie en ontwikkeling
Producten van Thrird Wave Nutrition zijn allemaal kwaliteit standouts, producten die met kop en schouder boven de rest uitsteken. Als TWN een product maakt, doen ze dat om mede een nieuwe objectieve standaard neer te zetten.
Voorafgaand aan de oprichting van Third Wave Nutrition, hebben ze gewerkt aan de objectieve kwaliteitsbeoordeling van verschillende grondstoffen en productcategorieën. Conclusie was dat de voedselindustrie niet transparant is en dat het ook niet op het punt stond te veranderen. Juist daarom is TWN heel transparant in haar voorlichting over deze onderwerpen aan de consument en zorgverleners. Het is niet zo verrassend de meeste mensen veel moeite hebben om de feiten van fictie te scheiden.
Elk jaar wordt de markt overspoeld met talloze voedingsproducten en nieuwe merken. De realiteit is dat de meeste voedingsproducten op de markt is hetzelfde product is onder diverse private labels, slechts onderscheidend door marketingtruukjes en verkoopprijs, niet door kwaliteit en inhoud. Je hoeft alleen het aantal wei-eiwit poeders, visolie supplementen of multi-vitaminen te tellen om een idee te krijgen van de enorme hoeveelheid van soortgelijke producten, de meeste beweren uniek te zijn maar zijn dit zeker niet. Kwaliteit is uitgegroeid tot een modewoord.
Third Wave Nutrition wilt dit veranderen, maar met een stap tegelijk.
De Third Wave Nutrition rijst eiwit is het belangrijkste product in hun productie, niet een “raw” eiwit dat in bulk bij derden wordt aangeschaft, die overmatige bewerking heeft ondergaan, zoals hoge temperaturen of extractie met oplosmiddelen zoals hexaan. Omdat TWN alle stadia van de productie beheert, verandert de kleur van het natuurlijke poeder niet willekeurig doordat kwaliteit van de grondstoffen consistent is.
De plantaardige proteïne poeder van TWN onttrekt voorzichtig het eiwit door het gebruik te maken van minimale warmte, en zorgvuldige controle van elke stap van het productieproces. Het resultaat is een natuurlijk smakende rijst eiwit zonder de bitterheid zoals bij vele andere rijst eiwitten. Sommige fabrikanten verwarmen rijst eiwit waardoor een bruine reactie ontstaat waarbij een interactie veroorzaakt wordt tussen suikers en eiwitten. Dit doen zij om de bitterheid te verwijderen of het geschikt te maken voor gebruik in bepaalde voedingsmiddelen. Dit zal resulteren in een donkere kleur en waarschijnlijk een betere smaak, maar deze methode wordt niet door TWN gebruikt.
Nadat de productie is voltooid ondergaat de grondstof een aantal laboratoriumanalyses volgens de zeer hoge en constante kwaliteitsstandaard. De rijst eiwit ondergaat de meest uitgebreide screening om er zeker van te zijn dat er geen sporen van GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen)in zitten, om aan de strenge eisen van de Europese Unie te voldoen.
76,37
89,85
11 Aan 76,37 Normale prijs 89,85